sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Vastaan kysymyksiin

1. Lempiväri ja lempityyli (esim. fruide ynm) :)
Lempiväri on tällä hetkellä musta, tykkään myös sinisestä ja violetista. Lempityyli on semmonen gootti/hevari.

2. No jos kertoisit vaikka harrastuksista ja tulevaisuuden suunnitelmista? :)

Mulla ei ole nyt mitään varsinaista harrastusta, yleensä vapaa-ajalla vaan kuuntelen musiikkia, oon netissä ja katon telkkaa. Joskus ala-asteella olin jossain kässäkerhossa.
Tulevaisuuden suunnitelmat on semmoset, että yritän päästä läpi kaikista pakollisista lukion kursseista ja päästä ylioppilaaks ja keksiä näiden parin viimesen lukiovuoden aikana, että mihin meen opiskelemaan lukion jälkeen ja minkälaisen ammatin haluisin ittelleni.
 

3. Miten sä päädyit alkujenalkaen tälläsen blogin perustaa? Tai että mistä idea lähti? :)
Mullaki oikeestaa kiinnostaa, että mitä tyylisuuntaa (vaikka lokerointi on ihan kakkaa) edustat? Tai että miten pukeudut? :3

Sain idean tähän blogiin kun löysin sattumalta yhden englanninkielisen nettisivun, jossa oli juttua kissojen epämuodostumista ja kuvia kaksinaamaisista, yksisilmäisistä, kaksipäisistä, kuusijalkaisista ja siamilaisista (yhteenliittyneistä) kissoista ja sitten ajattelin, että olisi kiva tehdä joku nettisivu tai blogi, mihin sitten laittaisin kaikkia outoja juttuja. Ja tämän blogin perustamiseen vaikutti varmaan myös se, että olen aina tykännyt Usko tai älä!-ohjelmasta ja omistan 4 Usko tai älä!-kirjaa, joista löytyy kaikenlaisia outoja juttuja.
Pukeudun yleensä mustiin tai tummiin vaatteisiin. Housut on oikeastaan aina mustat (joko mustat farkut tai mustat, niiteillä, ketjuilla ja vetoketjuilla varustetut housut jotka tarttuu aina koulun tuoleihi ja bussin käsinojiin kiinni). Paidatkin on yleensä mustia ja kesällä käytän melkeen pelkkiä bändipaitoja. Sitten käytän semmoisia tooosi kuluneita lenkkareita, koska inhoa kenkäkauppoja ja käytän samoja kenkiä niin kauan, kunnes ne on kulunu ihan puhki (yhet lenkkarit lenti roskiin vasta sitten, kun oikeassa kengässä oli peukalon mentävä reikä ja pohja lähes kokonaan irti + vasemmassa kengässä vähän pienempi reikä).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Koira söi diabeetikkomiehen varpaat tämän nukkuessa

Pac-Manin vaietut salaisuudet julki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti