torstai 6. tammikuuta 2011

Friikkisirkus on avattu!

Olen suunnitellut tätä blogia jo pidemmän aikaa ja sain nyt vihdoinkin tehtyä tämän. Laitan tänne kaikkia mielenkiintoisia ja outoja uutisia ja muita juttuja, jotka ovat totta (eli täällä ei siis tule olemaan mitään keksittyjä juttuja muuten kuin ehkä sitten joskus myöhemmin Halloweenin tai aprillipäivänkunniaksi).

Aloitan nyt aika vanhalla uutisella (vuodelta 2008), joka on Iltalehden sivuilta.

Nainen istui vessassa kaksi vuotta - iho kasvoi kiinni pönttöön

Torstai 13.3.2008 klo 10.25 (päivitetty klo 13.42)

Poikaystävä antoi ruokaa ja juomaa vessassa istuneelle tyttöystävälleen.

Amerikkalaisviranomaiset harkitsevat nyt syytteen nostamista poikaystävää vastaan, koska tämä ei hälyttänyt aikaisemmin apua tyttöystävälleen.
ABCNewsin mukaan 36-vuotias nainen istui poikaystävänsä vessassa kaksi vuotta sillä seurauksella, että hänen ihonsa kasvoi kiinni vessan istuimeen.
Poikaystävä vakuuttaa kysyneensä tyttöystävältään päivittäin, tulisiko hän pois vessasta, mutta tämä oli aina todennut tulevansa ehkä seuraavana päivänä.
Lopulta poikaystävä sai tyttöystävänsä vakuuttuneeksi siitä, että tämä tarvitse lääkärin apua. Tyttöystävä kuljetettiin sairaalaan istuinosa kiinni ihossaan. Vasta sairaalassa istuin saatiin irti.
- Naista ei ollut liimattu kiinni tai sidottu. Hänen kehonsa oli vain jäänyt kiinni istuimeen. Sitä on vaikea kuvitella, poliisi sanoi.
Ness Cityssä asuva poikaystävä soitti poliisille 27. helmikuuta ja sanoi tyttöystävänsä asioiden olevan jotenkin hullusti.
Viranomaiset eivät tiedä vielä, onko naisella mielenterveysongelmia tai onko hän liikuntarajoitteinen.

KATRIINA MÄKELÄ

(Sekaannusten välttämiseksi kerron, että uutisen lopussa lukeva nimi kuuluu uutisen kirjoittajalle, ei minulle.)

2 kommenttia: